Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan kell regisztrálni?

A fejlécben található menüsorban a Bejelentkezés menüpontra kell kattintani, a Bejelentkezés oldalon email cím és jelszó megadása szükséges, vagy lehetőség van regisztrálni Google és Facebook fiókkal is.

Mindenképp regisztrálni szükséges az oktatási anyagok eléréséhez?

Igen, mivel az oktatási anyagok csak a regisztrált felhasználói fiókon keresztül érhetők el online.

Letölthetők az oktatási videók és a kiegészítő anyagok?

Az oktatási videók nem tölthetők le, csak online érhetők el weboldalunkon keresztül. A hozzáférés a vásárlást követően korlátlan a megvásárolt képzéshez, ameddig a felhasználói fiók él. A kiegészítő prezentációk letölthetők.

Belenézhetek az oktatási videókba, mielőtt megvásárlom őket?

Igen! Minden képzéshez tartozik egy rövid ingyenes betekintő videó, ami alapján eldönthető, tetszik-e a képzés és az oktató. Illetve már a megvásárlás előtt is elérhető a képzés tematika és az egyes videók hossza.

Bármilyen eszközről elérem az oktatási anyagokat?

Igen, weboldalunk reszponzív, ezért a képzések bármilyen okos eszközről elérhetők, csak internet kapcsolatra van szükség.

Hogyan tudom megvásárolni a képzéseket?

Weboldalunkon a megvásárolni kívánt képzés kiválasztását követően a képzés a kosárba kerül, itt pedig két online fizetési módot lehet választani. Rendszerünk a bankkártyás fizetést (OTP SimplePay biztonságos fizetési rendszeren keresztül) és a PayPal fizetést támogatja.

Vásárlást követően azonnal elérhetők a képzések?

Igen, a felhasználói fiókban azonnal elérhetők a megvásárolt képzések.

Kihez fordulhatok, ha problémám van?

Amennyiben bármilyen problémád adódik, írj nekünk az info@estudio.hu címre, vagy a fejléc menüpontban a Kapcsolat menüpontban töltsd ki a kapcsolat űrlapot.